Home Berita Semasa Perlaksanaan PBS SPM

Tarikh : 24/07/2017 - 04/08/2017
1. Pn. Maheran bt Mohamed (K)
2. En. Zubir bin Saaid
3. Pn. Noor Hafezah bt Mohd Mokhtiar
4. Pn. Safinar Ariffin
5. En. Ramle b Yaacob
6. En. Fadzli bin Mohd Hassan
7. Cik Tan Kong Lai
8. En. Mohd Shukor Ismail

• Perlaksanaan PBS SPM PDF Print E-mail
    Thursday, 12 February 2015 21:57

Makluman Kepada Waris Pelajar Tingkatan 4 dan 5

PELAKSANAAN PENTAKSIRAN BERASASKAN SEKOLAH (PBS) BAHASA MELAYU, BAHASA INGGERIS, BAHASA TAMIL, BAHASA CINA, PENDIDIKAN MORAL, PENDIDIKAN ISLAM, SAINS TERAS, ADDITIONAL MATHEMATICS, PENDIDIKAN SENI, PRINSIP PERAKAUNAN DAN ICT UNTUK PELAJAR SPM

PBS-SPM2015Adalah dengan hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas.

2. Sukacita dimaklumkan, bahawa pihak sekolah sedang melaksanakan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS) untuk subjek-­subjek tersebut bagi Tingkatan 4 dan 5.

3. Oleh itu, pihak sekolah amat berharap pihak tuan/puan dapat memantau dan memastikan anak­-anak tuan/puan telah melaksanakan PBS mengikut jadual yang telah ditetapkan. Jika ada sebarang kemusykilan atau masalah yang dihadapi, pihak tuan/puan boleh memaklumkan kepada pihak sekolah.

Sekian, terima kasih.

Last Updated on Thursday, 12 February 2015 22:16