Home Berita Semasa Sesi Pengagihan Buku Teks Pelajar Tingkatan 5 - 2018

Tarikh : 15/01/2018 - 26/01/2018
1. Pn. Suriana bt Mat Ghani (K)
2. Cik Norliza bt Dali
3. Pn. Suguna a/p Narayanan
4. Pn. Aida Maswani bt Md Yusop
5. Pn. Norasmimi bt Ghazali
6. Pn. Noor Hashimah bt Ismail
7. Pn. Hasimah bt Wan
8. En. Zulkifli b Zainol Alam

• Sesi Pengagihan Buku Teks Pelajar Tingkatan 5 - 2018 PDF Print E-mail
    Friday, 01 December 2017 00:00
    Makluman kepada waris pelajar, SMK Tinggi Bukit Mertajam

Sesi Pengagihan Buku Teks Pelajar Tingkatan 5 Tahun 2018

Sukacita dimaklumkan bahawa unit SPBT akan mengadakan sesi agihan buku teks kepada pelajar tingkatan 5 sesi 2018 mengikut ketetapan yang berikut:

Tarikh: 4 DISEMBER 2017 (ISNIN)

Masa: 8.00 PAGI - 1.30 PETANG
    Tempat: BILIK SPBT

2. Hanya pelajar yang telah memulangkan buku teks tingkatan 4 tahun 2017 dan melunaskan kesemua hutang dengan unit SPBT layak menerima buku teks sesi 2018.

3. Pelajar yang menerima buku teks, perlu melengkapkan butiran penerimaan buku yang terdapat pada bahagian dalam kulit buku teks seperti NAMA, KELAS dan TARIKH PENERIMAAN BUKU.

4. Jagalah setiap buku dengan penuh tanggungjawab dengan memastikan setiap buku dibalut dengan pembalut plastik. Kes kehilangan buku juga berlaku hampir saban tahun, lantaran itu pelajar juga perlu memastikan keselamatan buku masing-masing.

5. Sekiranya tuan/puan mempunyai sebarang kemusykilan, boleh berhubung dengan Puan Siti Fatimah Mohamed.

Sekian, Terima Kasih.
    Last Updated on Friday, 01 December 2017 04:05