Makluman

Tarikh : 14/04/2014 - 25/04/2014
1. Wan Mohd Ridwan b Md Yusuff (K)
2. Kamisah bt Kambali
3. Dr. Dhanapal Rengasamy
4. Tan Poh Thee
5. Noor Hashimah bt Ismail (K)
6. Badariah bt Noh
7. Zubir b Saaid
8. Norshafiza bt Che Omar

Tarikh : 23 - 28/04/2014
  • Peperiksaan Percubaan STPM (Penggal 2)

• Senarai Nama Pelajar 2014 boleh dimuat turun di Download -> Bahan Untuk Guru. Hanya untuk guru HSBM sahaja. Sila login untuk akses.
  • Guru-guru boleh menyemak YES ID masing-masing melalui link "Pencarian YES ID (Guru)" di panel Aplikasi Online. Link "Pencarian YES ID" (Guru) terpapar bila guru sudah login.
  • Kemaskini Data HRMIS Online PDF Print E-mail
    Friday, 06 May 2011 18:54

MAKLUMAN KEPADA SEMUA GURU DAN STAF SOKONGAN

Semua guru dan staf sokongan dikehendaki mengemaskinikan rekod peribadi di Portal Rasmi HRMIS. Tarikh tutup kemaskini maklumat ialah 30 April 2012.

Alamat Portal Rasmi HRMIS ialah:

HANYA pelayar web (browser) INTERNET EXPLORER (IE) sahaja boleh digunakan untuk proses kemaskini. Pelayar web Mozila atau Google Chrome TIDAK BOLEH digunakan untuk proses kemaskini data kerana butang HANTAR tidak berfungsi.

Kemaskini maklumat boleh dilakukan di Pusat Akses, Bilik E-Data atau Makmal Komputer.

Sekian, terima kasih

Last Updated on Tuesday, 17 April 2012 20:04