Home Kurikulum Peperiksaan Dalaman Keputusan Peperiksaan Percubaan SPM 2016

Tarikh : 25/09/2017 - 06/10/2017
1. Pn. Gunalan a/l Ramasamy( K)
2. Pn. Robi'atul 'Adawiyah bt Mohamad Saad
3. En. Masliana bt Sahad
4. Pn. Roslina Khalid
5. Pn. Gooi Gaik Yean
6. Pn. Nur Hashimah binti Abdul Hamid
7. Pn. Siti Zulikha bt Zainal Abidin
8. Pn. Kokilavani a/p Subbaiyah

• Keputusan Peperiksaan Percubaan SPM 2016 PDF Print E-mail
    Thursday, 29 September 2016 00:00

Keputusan bagi Peperiksaan Percubaan SPM Tahun 2016 diumumkan secara rasmi pada 29 September 2016. Tahniah kepada pelajar-pelajar yang berjaya.

Sila klik link di bawah untuk mengetahui keputusan peperiksaan mengikut tingkatan.

a) Keputusan Trial SPM (ikut kelas)
    b) Keputusan Trial SPM (ikut ranking)

Sila ke laman http://sapsnkra.moe.gov.my/ibubapa2/index.php bagi menyemak slip keputusan peperiksaan individu

Perhatian: Mungkin terdapat perbezaan KDT dan KDK dalam SAPS dan Sistem Sekolah apabila terdapat KDT atau KDK yang sama (TIE).

Keputusan Peperiksaan (Link di atas) berdasarkan Sistem Sekolah dibina dengan mengambilkira sehingga 6 kriteria : STATUS, GPP, PERATUS, Markah BM, Markah Sejarah dan Markah Math.

[UNTUK GURU HSBM SAHAJA]

Sila LOGIN untuk paparan link Analisis Peperiksaan dan muat turun Data Peperiksaan (Format Excel)
    Link akan terpapar dibawah baris ini bila guru sudah login.

Last Updated on Thursday, 29 September 2016 21:54