Home Kurikulum Peperiksaan Dalaman Keputusan Peperiksaan Percubaan SPM 2017

Tarikh : 06/11/2017 - 17/11/2017
1. Pn. Norliza bt Dali (K)
2. Pn. Suriana bt Mat Ghani
3. Pn. Suguna a/p Narayanan
4. Pn. Yeoh Lay See
5. Pn. Norasmimi binti Ghazali
6. Pn. Noor Hashimah bt Ismail
7. Pn. Hasimah bt Wan
8. En. Zulkifli b Zainol Alam

• Keputusan Peperiksaan Percubaan SPM 2017 PDF Print E-mail
    Friday, 29 September 2017 00:00

Keputusan bagi Peperiksaan Percubaan SPM Tahun 2017 diumumkan secara rasmi pada 29 September 2017. Tahniah kepada pelajar-pelajar yang berjaya.

Sila klik link di bawah untuk mengetahui keputusan peperiksaan mengikut tingkatan.

a) Keputusan Trial SPM (ikut kelas)
    b) Keputusan Trial SPM (ikut ranking)

Sila ke laman http://sapsnkra.moe.gov.my/ibubapa2/index.php bagi menyemak slip keputusan peperiksaan individu

Perhatian: Mungkin terdapat perbezaan KDT dan KDK dalam SAPS dan Sistem Sekolah apabila terdapat KDT atau KDK yang sama (TIE).

Keputusan Peperiksaan (Link di atas) berdasarkan Sistem Sekolah dibina dengan mengambilkira sehingga 6 kriteria : STATUS, GPP, PERATUS, Markah BM, Markah Sejarah dan Markah Math.

[UNTUK GURU HSBM SAHAJA]

Sila LOGIN untuk paparan link Analisis Peperiksaan dan muat turun Data Peperiksaan (Format Excel)
    Link akan terpapar dibawah baris ini bila guru sudah login.

Last Updated on Friday, 29 September 2017 10:46